• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Oliver Okstrøm

Tyskland smed 2-0-føring i klassiker mod Argentina

Foto: Getty Images

Ofte har det været omvendt, at tyskerne har været gode til at komme igen, men onsdag aften var det anderledes, da Argentina var modstanderen.

Af Oliver Okstrøm

Hele tre gange har Tyskland og Argentina mødt hinanden i VM-finalen igennem historien, og dermed er det et opgør af en vis størrelse, når de to lande tørner sammen. Det skete onsdag aften i en træningskamp.

Det blev til 2-2 mellem de to store landshold med henholdsvis fire og to verdensmesterskaber gennem tiderne. Her var det tilmed et opgør, hvor det var tyskerne, som havde svært ved at holde dampen oppe til sidst.

Læs også:Skovs familie elsker tysk fodbold: Jeg har fået det ind med modermælken

I begyndelsen af kampen gik det nemlig rigtig fint for tyskerne, som kom foran med både 1-0 og 2-0. Efter et kvarters spil scorede Bayern München-angriberen Serge Gnabry efter et angreb, som gik over højresiden, hvorefter bolden blev lagt ind til Gnabry, som overlistede et par argentinere og scorede.

Derefter var det Havertz, som afsluttede et skarpt, tysk kontrastød, og så stod der 2-0 til tyskerne efter 22 minutters spil. 

Læs også:Optakt: Danmark - Schweiz

Efter pausen fik den argentinske Leverkusen-spiller, Lucas Alario, reduceret til 2-1 for Argentina, og så begyndte sydamerikanerne, der var uden Messi, at lugte blod. I flere omgange var de tætte på at få udlignet, og med fem minutter tilbage af den ordinære spilletid udlignede Lucas Ocampos til 2-2, hvorefter han jublede og råbte mod himlen.

Tyskland kan nu se frem mod en udekamp mod Estland om et par dage, hvorefter de om en måned senere skal møde Hviderusland og Nordirland.

Læs også:Bastian Schweinsteiger stopper karrieren

Læs også:Chef for topligaerne: Transfervinduerne skal ligne hinanden i hele Europa

Læs også:Frederik Rønnow er topmotiveret: Min situation er vendt 180 grader

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020