Tyskland smed 2-0-føring i klassiker mod Argentina

Ofte har det været omvendt, at tyskerne har været gode til at komme igen, men onsdag aften var det anderledes, da Argentina var modstanderen.

Hele tre gange har Tyskland og Argentina mødt hinanden i VM-finalen igennem historien, og dermed er det et opgør af en vis størrelse, når de to lande tørner sammen. Det skete onsdag aften i en træningskamp.

Det blev til 2-2 mellem de to store landshold med henholdsvis fire og to verdensmesterskaber gennem tiderne. Her var det tilmed et opgør, hvor det var tyskerne, som havde svært ved at holde dampen oppe til sidst.

I begyndelsen af kampen gik det nemlig rigtig fint for tyskerne, som kom foran med både 1-0 og 2-0. Efter et kvarters spil scorede Bayern München-angriberen Serge Gnabry efter et angreb, som gik over højresiden, hvorefter bolden blev lagt ind til Gnabry, som overlistede et par argentinere og scorede.

Derefter var det Havertz, som afsluttede et skarpt, tysk kontrastød, og så stod der 2-0 til tyskerne efter 22 minutters spil.

Efter pausen fik den argentinske Leverkusen-spiller, Lucas Alario, reduceret til 2-1 for Argentina, og så begyndte sydamerikanerne, der var uden Messi, at lugte blod. I flere omgange var de tætte på at få udlignet, og med fem minutter tilbage af den ordinære spilletid udlignede Lucas Ocampos til 2-2, hvorefter han jublede og råbte mod himlen.

Tyskland kan nu se frem mod en udekamp mod Estland om et par dage, hvorefter de om en måned senere skal møde Hviderusland og Nordirland.