Tyskland udspiller Tjekkiet

Det tyske U21-mandskab vandt sikkert 2-0 over Tjekkiet i en kamp de dominerede fra start.

Der var ingen slinger i valsen, da det tyske U-21 mandskab vandt 2-0 over Tjekkiet U21-mandskab.

Der skulle dog gå 44 minutter før kampens første mål kom. Max Meyer fik muligheden fra kanten af feltet, hvor han bragede bolden ind i nederste højre målhjørne.

Kort inde i anden halvleg fordoblede tyskerne stillingen. Forsvaret mistede bolden som blev opsnappet af Serge Gnabry, der hurtigt udnyttede situationen ved at banke bolden effektivt i kassen.

Kort før slufløjt fik tyskerne muligheden for at score til 3-0, da tjekkiets Jakub Jankto tog hånden til hjælp ind i feltet.

Davie Selke fik muligheden for at score på straffesparket, men hans forsøg på at banke bolden ind i det nederste højre målhjørne, tog den tjekkiske keeper, Lukas Zima,  sig af med en fremragende redning.

Resultatet betyder, at Tyskland lægger sig fint fra start med en sikker sejr.