• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Ole Hoffskov

U21-landstræner om Nissen og Ingvartsen: Der er en bekymring

Marcus Ingvartsen og Rasmus Nissen spiller ikke meget på deres klubhold, og U21-landstræner Niels Frederiksen lægger ikke skjul på, at det ikke huer ham.

Af Ole Hoffskov

Både Rasmus Nissen og Marcus Ingvartsen spillede fast i EM-kvalifikationen for det danske U21-landshold, og de har sågar begge to båret anførerbindet i kvalen, hvor det som bekendt lykkedes de rød-hvide at sikre sig EM-billetterne. 

Det er med andre ord to markante skikkelser på Niels Frederiksens landshold, men fælles for Nissen og Ingvartsen er, at de har det svært på klubholdet, hvor de er sjældne gæster på banen for henholdsvis AFC Ajax og KRC Genk.

Læs også: Niels Frederiksen forventer at få A-landsholdstrio med til EM

Det plejer at være en hovedregel, at man helst skal spille fast på klubholdet for at komme på landsholdet, men Marcus Ingvartsen og Rasmus Nissen var naturligvis en del af den trup, Niels Frederiksen mandag udtog til de kommende venskabskampe mod Belgien og Frankrig.

Han lægger dog ikke skjul på, at han ser med bekymring på situationen.

- Det er ikke nogen fordel. Nissen har fået lidt mere spilletid på det seneste, og Ingvartsen har også fået en lille smule, men det er stadig ikke nok, så det er en bekymring og ikke noget, der gavner deres udvikling, siger Niels Frederiksen.

Rasmus Nissen presses blandt andre af en meget velspillende Joakim Mæhle på højre back, men Niels Frederiksen fastslår, at der stadig er plads til Ingvartsen og Nissen på landsholdet, selv om de ikke spiller meget.

- De har stadig været en vigtig del af kvalifikationen, og jeg synes, det er dygtige spillere. Jeg synes godt, vi på U21-landsholdet kan tåle at have spillere, der har nogle forhåbentlig kortvarige udfordringer i deres klub, lyder det fra landstræneren.

Marcus Ingvartsen scorede i U21-landsholdets seneste kamp, som var et 1-5-nederlag mod England. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus