U21-landstræner: Vi stressede for meget

Niels Frederiksen var optimistisk efter nederlaget til Italien, men erkender, at landsholdet mødte et godt hold.

Danmark tabte søndag aften 2-0 til et effektivt spillende italiensk mandskab. U21-landstræner, Niels Frederiksen, var efter kampen tilfreds med at det lykkedes at holde Italien fra de helt store chancer især i første halvleg, men erkender, at boldomgangen skal blive bedre til næste kamp.

Da de to hold gik til pause, var det med stillingen 0-0, og uden de helt store chancer til nogen af holdene. I anden halvleg blev Danmark bedre på bolden, og det var en del af gameplanen.

- Der var kun to gange, hvor vi rigtig fik spillet os ud af deres pres, som vi havde planlagt, og de to gange splittede vi dem ad og var ved at komme helt fri, siger Niels Frederiksen til jp.dk.

Nederlaget til Italien betyder, at Danmark skal vinde over tyskerne på onsdag eller som det mindste spille uafgjort. Og ifølge Niels Fredriksen er det ikke helt utænkeligt, at det kan ske. Således ser han frem til kampen med optimisme, og håber at det danske mandskab kan bygge videre på præstationen mod italienerne.

Tyskland vandt gruppens anden kamp mod Tjekkiet med 2-0.

Danmark møder Tyskland på onsdag kl. 20:45.