• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Nicklas Grodt Degn

UEFA afviser rygte: Vi har ikke inviteret Argentina til Nations League

UEFA afviser rygte: Vi har ikke inviteret Argentina til Nations League
Foto: Getty Images

Et bizart sag om et muligt Argentina-medlemskab af UEFA har ikke noget på sig, siger fodboldorganisationen nu.

Af Nicklas Grodt Degn

Amerikanske Fox Sports fik tidligt mandag en del fodboldinteresserede til at spærre øjnene op med nyheden om, at UEFA havde i sinde at invitere Argentina til at blive medlem af den europæiske fodboldorganisation og i forlængelse heraf at deltage i UEFA’s landsholdsturnering Nations League.

Det har dog intet på sig, lyder det nu fra UEFA, der pure afviser nyheden.

- Der er ingen sandhed overhovedet i den antagelse, at Argentina vil blive spurgt, om de vil deltage i UEFA-turneringer, eller om de vil blive medlem af UEFA. UEFA har aldrig været en del af samtaler omkring sådanne sager og vil aldrig blive en del af sådanne samtaler, skriver UEFA i en erklæring ifølge en række medier, heriblandt spanske Marca.

Erklæringen afsluttes med følgende vending:

- Dog vil UEFA, i venskabets og kammerateriets ånd og som en inkluderende organisation, selvfølgelig invitere Argentina som specielle gæster til at se hvilken som helst UEFA-turnering på hvilket som helst tidspunkt.

Det nu afviste rygte kom kort efter afslutningen på Copa America, der arrangeres af det sydamerikanske fodboldforbund CONMEBOL, hvor særligt Argentina og Lionel Messi har været på barrikaderne med kritik af turneringens dommerstand.

Superliga

LIVE: Gevaldige chancer i Parken

Med en sejr i Telia Parken kan FC Midtjylland gå hele syv point foran FC København i Superligaen. Lykkes det? Følg me...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Randers FC - AC Horsens

Randers FC har med to sejre i træk fået tanket selvtillid men møder nu AC Horsens, der kun har tabt en gang på udebane. Hvordan går det mandag aften?

Optakt: Esbjerg fB - Brøndby IF

Esbjerg-spillerne får første chance for revanchere sig, efter John Lammers stoppede som cheftræner i mandags. Brøndby skal forsøge at bygge videre på sejren over FC Nordsjælland i Niels Frederiksen...