• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Ole Hoffskov

Uheldige Jan Kliment: Stuttgart har lovet, jeg ikke bliver smidt på gaden

Den tidligere Brøndby-spiller Jan Kliment ved ikke, hvad fremtiden bringer. Han kæmper en hård kamp for at blive skadesfri.

Af Ole Hoffskov

Den 2. april 2018 står formentlig stadig meget tydeligt i Jan Kliments erindring. Her var den tjekkiske angriber en del af det Brøndby-mandskab, der mødte AaB i mesterskabsspillet, og Kliment afløste Teemu Pukki på banen efter en times spil.

Siden har han ikke spillet en eneste fodboldkamp.

Jan Kliment blev skadet i en duel med Jores Okore, og lige da han var ved at være klar igen, blev han ramt af et tilbagefald. Dermed nærmer det sig altså et år siden, at tjekken sidst var på banen. Aktuelt er han i Stuttgart, hvor han genoptræner, men hans aftale udløber efter denne sæson, og angriberen har selvsagt ikke de bedste kort på hånden ved forhandlingsbordet.

- Vi har allerede talt med Stuttgart om en eventuel forlængelse. Jeg fik at vide, at de ikke har tænkt sig at smide mig på gaden, men at de vil hjælpe mig, og det er jeg meget glad for. Jeg er klar over, at min situation ikke er optimal, siger Jan Kliment til seznamzoravy.cz og tilføjer, at han også er åben for at forlade Bundesliga-klubben:

- Hvis der er et tilbud, der er gavnligt for alle parter, har jeg intet problem med at forlade klubben og spille et andet sted.

Den tidligere Brøndby-spiller fortæller, at han møder ind hver dag i Stuttgart og genoptræner, og hvis alt går vel, kan han være tilbage på træningsbanen om godt og vel to måneder. Det betyder, at han ikke kommer i aktion for Stuttgart, der kæmper en kamp for overlevelse, i denne sæson. 

Jan Kliment spillede to sæsoner i Brøndby og scorede syv mål i 48 kampe. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus