Uskøn affære: Sistos første landskampsmål var nok for Danmark

Det danske landshold vandt med 1-0 over Panama torsdag aften i en uskøn affære.

Tipsbladet.dk på Brøndby Stadion:

Foran 11.160 tilskuere sejrede det danske landshold med 1-0 over Panama i en testkamp. Det var ingen skøn affære, og der må være noget at tænke over for Åge Hareide, hvis mandskab ikke spillede specielt godt, og hvis angribere misbrugte de muligheder, der var. Pione Sisto var målscorer med lidt mere end 20 minutter igen af kampen.

Første halvleg blev ingen stor spillemæssig oplevelse på en svær bane i Brøndby. Danmark spillede for langsomt og havde svært ved at komme igennem Panamas forsvar. Flere gange forsøgte spillerne sig med lange afleveringer i dybden til venstre back Jens Stryger Larsen, men uden at det kastede noget af sig.

Det var lidt billedet på en uforløst halvleg for Danmark, der dog havde enkelte muligheder for at komme på tavnlen.

Efter 13 minutters spil slog Nicolai Jørgensen en flot bold i dybden til Yussuf Poulsen, der viste, at han ikke har scoret mange mål i denne sæson. Alene med målmanden kom han alt for tæt på Jaime Penedo, der lavede en fin redning. Yussuf Poulsen har dermed stadig blot scoret tre gange i sæsonen.

Panama kom godt ind i kampen efterfølgende og blev muligvis snydt for et straffespark. Det var i hvert fald lige på kanten af feltet, at Thomas Delaney så ud til at begå en forseelse.

I slutningen af halvlegen kom Danmark frem til flere gode muligheder, men Nicolai Jørgensen misbrugte en stor mulighed, hvor Christian Eriksen ellers havde slået et perfekt indlæg i hovedet på Feyenoord-angriberen.

0-0 var stillingen ved pausen.

Efter pausen satte det danske landshold sig tungt på spillet, men chancerne var få. Efter en times spil tog Thomas Delaney et skud udefra,d er sad lige på målmanden. Det gav en returbold, som Nicolai Jørgensen sendte forbi målet. Og det var lidt det samme, velkendte tema for den danske angriber, der har haft svært ved at præstere på landsholdet. Og lave mål.

25 minutter før slutningen af opgøret blev Panama reduceret til 10 mand, da Blas Perez i en duel med Kasper Schmeichel gil alt for hårdt ind i duellen og stemplede den danske keeper. Det øgede ikke overraskende Danmarks overtag, og der gik bare et par minutter, før Danmark kom foran.

Pione Sisto modtog bolden på kanten af feltet, driblede et par mand og smed bolden fladt over i det lange hjørne. 1-0 til Danmark.

Selv om det danske landshold forsøgte at komme frem til mere, var det begrænset, hvad det endte med. Nicklas Bendtner fik med små 10 minutter igen af opgøret en kæmpe mulighed, men han var for langsom i tanke og handling og fik ikke afsluttet, inden det så ud til, at han blev væltet ulovligt i feltet. Det gav dog intet straffespark.

Panama fik en chance sidst i opgøret, men heldigvis for Danmark og Kasper Schmeichel gik afslutningen forbi mål.

1-0 blev slutresultatet.