Mange har været nævnt som eventuelle landstrænere for Italien, men nu stiller Alberto Malesani sig frem som kandidat til jobbet.

Italien har siden fiaskoen mod Sverige i de to afgørende playoff-kampe om at komme med til VM ikke fundet en ny landstræner efter fyringen af Ventura. Men nu melder en en ganske uventet kandidat sig til.

Her er der tale om den tidligere Serie A-træner Alberto Malesani, som muligvis er bedst kendt for tiden i Parma i slutningen af 90'erne og starten af 00'erne, hvor han bestemt havde et stærkt hold.

Den nu 63-årige træner siger nu i et interview med Tuttomercatoweb, at han er interesseret i jobbet som italiensk landstræner.

- Jeg kan godt lide at gå ind til fodbold med min mavefornemmelse, og det er noget, som jeg vil blive ved med. Jeg vil gerne træne et landshold, men det kan være svært at mange grunde. For nogle gange kan et landshold være politisk, og man skal vide alt, hvad der foregår omkring det, siger Malesani, og gør det klart, at han savner banerne

Han slog også fast i interviewet, at man nu bliver nødt til at se fremad i stedet for at se så meget på fortiden i fodbolden.

Men hvis man lige skal se tilbage for Malesanis vedkommende, så vil man se hans største resultater i netop Parma-tiden, hvor han vandt UEFA Cuppen, Coppa Italia og den italienske Super Cup, mens han han spillere som Gianluigi Buffon, Fabio Cannavaro og Hernan Crespo på holdet.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken klub rykker direkte ud af Superligaen?