VAR-kendelse i centrum i målløs Copa America-opgør

I begyndelsen af kampen mellem Peru og Venezuela fik Gonzales bolden i nettet, men det blev annulleret af kampens dommer efter VAR.

Sommerens Copa America blev skudt i gang natten til lørdag, hvor Brasilian fik styr på Bolivia i åbningskampen på hjemmebane med en 3-0-sejr. Lørdag aften stod brassernes to andre gruppemodstandere overfor hinanden.

Her er der tale om Peru og Venezuela, som endte 0-0, hvor førstnævnte land havde den tidligere AaB-spiller Edison Flores med igennem hele anden halvleg.

Peru havde dog bolden i mål efter syv minutters spil, hvor Christofer Gonzales sendte bolden i kassen efter en dødbold. Men efter et kig på VAR valgte dommeren at annullere scoringen, da en Peru-spiller havde generet Venezuelas målmand lige inden.

Undervejs i kampen blev det til et rødt kort til Venezuela med 16 minutter tilbage af opgøret, da Luis Mago fik sit andet gule kort. Det sidste af dem kom efter en tackling, hvor han kom alt for sent. Her var der tilmed tale om et gult kort, som var længe ventet, fordi Mago havde lavet flere vilde frispark efter det første gule kort, der kom efter blot seks minutters spil.

Få minutter efter det røde kort leverede Venezuela-målmand Wuilker Farinez en helt utrolig redning, hvor han fik sideforskudt utroligt hurtigt efter et indlæg til bagerste stolpe, og så kunne de to hold gå målløse fra banen.

Dermed kan Brasilien sikre sig videre avancement med en sejr over Venezuela i deres næste kamp.