Sverige fik en god start på EM-kvalifikationen med en 2-1-sejr over Rumænien lørdag aften.

Sverige kom godt i gang med EM-kvalifikationen, da de vandt med 2-1 over Rumænien lørdag aften.

Her var det en kamp, hvor den svenske sejr blev grundlagt i første halvleg, da begge de blågule scoringer blev scoret i første halvdel af kampen. Her var det først Robin Quaison, som sendte bolden i kassen efter et godt oplæg fra den tidligere FCK'er Ludwig Augustinsson.

Derefter var det Viktor Claesson, som sørgede for, at det blev 2-0, da han opsnuste en løs bolden i feltet og sendte bolden mod fjerneste stolpe og fordoblede den svenske føring.

I anden halvleg var det Claudiu Keseru, som headede bolden i mål til en reducering, men nærmere kom Rumænien ikke på svenskerne.

Du kan se højdepunkterne fra kampen øverst i artiklen.