Viktor Fischer: Jeg savner at score mål
2017-10-04 09:23
Foto: Martin Davidsen/tipsbladet.dk

Mainz-angriberen vil tilbage på måltavlen, efter flere sæsoner uden så mange mål.

Den danske angriber Viktor Fischer blev topscorer i Youth League, da han var på kontrakt i hollandske Ajax, og seniorkarrieren i den hollandske klub startede også godt for danskeren, der scorede godt med mål - masser af kække og flotte kasser.

Men en alvorlig muskelskade holdt Fischer fra banen i mere end et år, og da han vendte tilbage til spillet og grønsværen, var evnen til at lave mål ikke der som før skaden. Sådan har det i hvert fald set ud.

Først blev det til et farvel til Ajax efter en periode, hvor han slet ikke spillede, og opholdet i Middlesbrough blev heller ikke godt for Fischer, der ikke fik lavet mål. Nu er han så i Mainz, hvor håbet er, at karrieren kommer tilbage på rette køl, og at Fischer får gjort det, han elsker mest.

J- eg mangler at score mål. Jeg savner at score mål, og jeg har brug for at score mål. Det er der slet ingen tvivl om. Når det sker, kan det også gå hurtigt. Det er få ting, som skal til, og jeg synes, at jeg har været tæt på at gøre noget godt igen, men jeg mangler lidt dygtighed og held, siger Viktor Fischer til Jyllands-Posten.

Fischer er i øjeblikket med det danske landshold, hvor han i 16 landskampe har scoret tre gange.

SENESTE NYT...
OP | NED