• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Victor Risager

Virgil van Dijk efter ny hollandsk sejr: Vi er ikke færdige

Foto: Getty Images

Holland har sikret sig to imponerende sejre i landskampspausen, men der er stadig arbejde, der skal gøres, understreger Virgil van Dijk.

Af Victor Risager

Efter et par skuffende år befinder Holland sig igen i toppen af landsholdsfodbold med et hold bestående af spillere som Liverpools Virgil van Dijk, Juventus’ Matthijs de Ligt, FC Barcelonas Frenkie de Jong og Lyons Memphis Depay.

Den igangværende landskampspause har også været en stor succes for hollænderne, der har besejrede Tyskland fredag og Estland mandag.

De sejre har øget deres chancer for at komme til EM i 2020 betragteligt, men arbejdet er endnu ikke fuldført, understreger forsvarsstjernen Virgil van Dijk. 

- Vi har gjort det rigtig godt med to sejre, men vi er ikke færdige endnu. Vi vil også vinde de næste to kvalifikationskampe til EM, siger Virgil van Dijk til NOS efter mandagens sejr over Estland.

- Vi vidste, at de ville kollapse, og at vi måtte være tålmodige. Vi var også nødt til at dæmme op for deres kontraangreb. Det fungerede temmelig godt, selvom vi kunne have lagt lidt mere pres i første halvdel.

Holland ligger i øjeblikket nummer tre i deres kvalifikationsgruppe, hvor de har ni point efter fire kampe. Tyskland og Nordirland har begge 12 point, men har også spillet en kamp mere end hollænderne. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus