• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Kenneth Jensen

Wass forklarer landsholdsafbud: Har brug for ro

Wass forklarer landsholdsafbud: Har brug for ro
Foto: Martin Davidsen/tipsbladet.dk

Søndag aften var Daniel Wass med fra start, da Celta Vigo vandt over FC Barcelona. Men han har meldt afbud til landsholdet. Nu fortæller han hvorfor.

Af Kenneth Jensen

Søndag aften var Daniel Wass og Pione Sisto med til at sikre en stor Celta Vigo-triumf, da danskerklubben vandt med 4-3 over de forsvarende spanske mestre FC Barcelona. Pione Sisto scorede kampens første mål, og Daniel Wass havde en assist i opgøret.

Men for Daniel Wass var det alligevel lidt underligt at se ham på banen, efter han havde meldt afbud til det danske landshold. Wass er ikke klar til at spille for landsholdet, men han var altså frisk nok til at spille for Celta Vigo. Der er dog en forklaring.

- Jeg kan godt spille, men ikke på 100 procent og ikke uden smerter, og derfor er det bedst for alle parter, at min ankel får to uger med ro nu, så jeg forhåbentlig kan komme mig helt over problemerne, så jeg kan komme tilbage på mit højeste niveau og fremover kan præstere maksimalt både for Celta og for landsholdet, siger Daniel Wass til bold.dk.

Det danske fodboldlandshold samles mandag i Helsingør, hvor forberedelserne til de to kvalifikationskampe mod Polen og Montenegro går i gang. 

I stedet for Wass blev Rasmus Falk udtaget til landsholdet.

Superliga

Mere Superliga

Fokus