• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Torsten Kjems Hansen

Wass takker de danske fans: Havde jeg ikke set komme

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Daniel Wass glæder sig over den modtagelse han fik i Parken, da han gjorde comeback på det danske landshold mandag aften.

Af Torsten Kjems Hansen

Daniel Wass er tilbage på det danske landshold efter to og et halvt år ude i kulden som følge af uoverensstemmelser med landstræner Åge Hareide. 

Den tidligere Brøndby-spiller, der er en fast del af holdet i spanske Valencia blev skiftet ind i mandagens 5-1-sejr over Georgien med en halv times tid tilbage af kampen og bidrog blandt andet med assisten til det danske holds sidste scoring. 

Læs også: Video: Danmark storsejrede mod Georgien

Da midtbanespillere blev skiftet ind skete det til hyldest fra de danske tilskuere - noget der varmer omkring hjertet hos den 30-årige Wass.

- Tak til fansene for en fantastisk modtagelse – det havde jeg ikke jeg ikke set komme. Det var dejligt at blive klappet på banen og at de råber ens navn, lyder det fra Daniel Wass.

Læs også: Bedst og værst: Dolberg greb chancen - Robert Skov gjorde ikke

- Det er dejligt med tre point, og jeg synes, jeg fik vist, hvem jeg er, og hvad jeg har udviklet mig til at være. Jeg synes, jeg har udviklet mig i alle spillets facetter – både i småspillet og som midtbanespiller. Jeg spiller med utroligt gode spillere i Spanien,- det bliver man en bedre spiller af. Jeg er blevet mere rutineret og er blevet en bedre spiller.

Med sit succesfulde comeback i rødt og hvidt håber Daniel Wass nu fremadrettet atter at blive en fast del at det danske landshold. 
 
- Det håber jeg, og jeg jeg håber at være med næste gang. Jeg er glad og stolt over at træde ind på banen og hjælpe holdkammeraterne til en sejr. Holdet har ikke tabt længe og er stærke som gruppe, og det er dejligt at være med til.

Daniel Wass ser nu frem til en god sommerferie efter en succesfuld sæson, hvor det er blevet til en spansk pokaltriumf med Valencia, der også kvalificerede sig til næste sæsons Champions League og så det håbede comeback på det danske landshold. 

Det danske landshold skal atter  i kamp i EM-kvalifikationen til september, hvor det står på udekampe mod henholdsvis Gibraltar og Georgien  - 5. og 8. september.

Også landstræner Åge Hareide mener, at Daniel Wass er blevet en bedre spiller - se hans holdning til midtbanespilleren i video-klippet øverst.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.