• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Mads Bye Marboe

Wenger: Forhåbentlig er jeg med til VM i Qatar

Foto: Getty Images

Arsene Wenger kunne godt tænke sig at være landstræner for en nation, som er med til VM-slutrunden i Qatar i 2022.

Af Mads Bye Marboe

Efter 22 år i Arsenal forlod Arsene Wenger sidste sommer klubben, og franskmanden har taget en pause fra trænergerningen lige siden.

Wenger har derimod arbejdet som ekspert for BeIN Sports, og her fortæller han, at han godt kunne tænke sig at være landstræner, når VM-slutrunden i 2022 afvikles i Qatar.

- Jeg kan se mig selv arbejde for et hold. Til den tid har jeg været på afstand længe nok siden mit sidste job (til at give mig perspektiv red.), og det ville jeg ikke have noget imod, indleder den 69-årige manager og fortsætter:

- Det bliver interessant, fordi der er nogle lande, som har vist kvalitet - specielt Qatar, som lige har vundet Asian Cup.

- Det bliver interessant at se, hvordan de udvikler sig, men overordnet set må jeg sige, at jeg altid gerne har villet med til VM, fordi jeg har følt, at det er en managers job at være, hvor de bedste spillere befinder sig.

Wenger har også været manager for Nancy, AS Monaco og japanske Nagoya Grampus.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.