2016-03-25 07:07
Foto: Jens Dresling/Polfoto

Yussuf Poulsen så spændende takter med 3-5-2-systemet

Yussuf Poulsen startede på toppen af Åge Hareides 3-5-2-opstilling torsdag aften, og den unge offensivspiller synes, at man faldt let ind i systemet. Det siger han til Ritzau, over for hvem han mener, at systemet forvirrede den islandske modstander.

- Vi havde nogle problemer i starten, hvor de også kom med fuld power, men generelt fungerede det ret godt. Vi faldt ret hurtigt ind i det. Vi fik en masse rum at spille i, og jeg tror heller ikke helt, de vidste, hvordan man spiller mod en 3-5-2. Det er også noget af det, der kommer til udtryk ved de to mål. De vidste ikke rigtig, om de skulle skubbe op på vores wingbacks, og det gjorde de, siger han med henvisning til det første mål.

Selv startede han altså i front, hvor han lagde op til Nicolai Jørgensens første mål og siden lavede oplægget til 2-0-oplægget, og han fortæller, at han var fint tilfreds med, hvordan offensiven fungerede.

- Jeg synes, at det fungerede rigtigt fint med os tre. Vi var rigtig gode til at finde ud af hinandens løb, siger den hurtige angriber.

SENESTE NYT...
OP | NED