• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Nicolai Sabro Hansen

Zlatan Ibrahimovic indkalder til ekstraordinært pressemøde onsdag morgen

Zlatan Ibrahimovic indkalder til ekstraordinært pressemøde onsdag morgen
Foto: Marcus Eriksson/Polfoto

Det er ikke mere end et par dage siden, at Zlatan Ibrahimovic holdt pressemøde, men det var åbenbart ikke nok. Onsdag morgen er der nemlig indkaldt til endnu et.

Af Nicolai Sabro Hansen

Tirsdag aften har den svenske landstræner Erik Hamrén afholdt pressemøde for den svenske presse forud for EM-slutrunden. Journalisterne til mødet gik sultne hjem med gode citater, men mest af alt med spændning i maven. 

For efter mødet afslørede pressechefen for det svenske fodboldforbund, Niklas Bodell, at Zlatan Ibrahimovic onsdag morgen vil afholde et ekstraordinært pressemøde - sit andet på kun få dage i landsholdslejren. 

Bodell fortalte angiveligt ikke, hvad pressemødet kommer til at handle om, men der er to oplagte muligheder. Den første er annonceringen af Ibrahimovic' kommende klub, og den anden er annonceringen af sit stop på det svenske landshold. 

Begge bud er ganske kvalificerede, efter som det er, hvad pressen de seneste uger har spekuleret kraftigt i. Dog skal man have in mente, at det er Zlatan Ibrahimovic, og det kan derfor være alt andet, end netop de to tin. 

Pressemødet starter 09:45 onsdag morgen. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020