Landstræner: Højbjerg har internationalt potentiale
2016-02-29 14:43
Foto: Jens Dresling/Polfoto

U21-landstræner Niels Frederiksen roser Jeppe Højbjerg til skyerne.

Esbjergs målmand Jeppe Højbjerg har mandag modtaget DBU's Talentpris som bedste U21-spiller i 2015. Dermed træder spilleren ind i et fornemt selskab af store navne, der har modtaget den fornemme pris i årenes løb. 

Og Højbjerg er da også noget særligt. Det mener U21-landsholdets cheftræner Niels Frederiksen, der også kender Højbjerg fra deres fælles tid i Esbjerg fB.

- Der er langt i mellem at finde en målmand med internationalt potentiale. Det mener vi, Jeppe har! Allerede nu er han en vigtig spiller på det danske U21-landshold. Han er kampafgørende og redder point til holdet, hvor især hurtige reaktioner og rækkevidde spiller ind. Han er meget målrettet og har stort fokus på sin egen udvikling. Desuden er han en positiv og livsglad person som er en vigtig del i et team. Jeppe er allerede nu en dygtig målmand med enkelte udviklingsområder, og fortsætter udviklingen vil han være med til at løfte dansk fodbold fremover, siger Niels Frederiksen til dbu.dk. 

Det i det hele taget nogle begivenhedsrige dage for Jeppe Højbjerg. Prismodtagelsen kommer således dagen efter, at han fik debut i Superligaen for EfB i 1-2-nederlaget i Superligaens første forårsrunde.

 

SENESTE NYT...
OP | NED