2016-03-28 19:03
Foto: Polfoto/Thibault Camus

Mere spilletid hos Paris Saint-Germain har ikke overtalt Adrien Rabiot om, at hans fremtid er hos Ligue 1-mestrene.

Den 20-årige midtbanespiller Adrien Rabiot modtog kritik fra Paris Saint-Germains træner Laurent Blanc i december, da han talte til pressen omkring et muligt skifte væk fra Paris i løbet af januarvinduet. 

Blanc har siden da givet en prominent rolle på PSG-holdet til Rabiot, og blandt andet scorede han, da han spillede 90 minutter i det andet opgør af Champions League-ottendedelsfinalen mod Chelsea. 

Til trods for de gode præstationer blev Rabiot overset til Dider Deschamps seneste franske landsholdstrup, og det var det erklærede mål, da Rabiot senest diskuterede et skifte væk fra PSG, og netop det har ikke overbevist ham om, at hans fremtid er på Parc des Princes. 

- Jeg tager tingene, som de kommer. Jeg lever i momentet. Jeg siger ikke, at det her er mod Paris eller mod én speciel person. I løbet af mit hele liv har jeg set det sådan. Jeg tager tingene som de kommer, måske fordi jeg ved, at alt er skrøbeligt. Så jeg planlægger ikke for langt fremad, fortæller Rabiot til Le Parisien. 

- Folk har nogle gange kort hukommelse. De glemmer eksempelvis, at jeg i flere uger tidligt på sæsonen var på bænken. Jeg spiller også kun ofte grundet skaden til Marco Verratti, slutter han. 

SENESTE NYT...
OP | NED