• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Ole Hoffskov

Andreas Cornelius skadet: Det er ikke opmuntrende

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den danske Bordeaux-angriber Andreas Cornelius har pådraget sig en skade, og undersøgelser skal fastslå, om der venter ham en længere pause.

Af Ole Hoffskov

Andreas Cornelius fik 45 minutter på banen, da Bordeaux i midtugen måtte nøjes med 0-0 mod bundproppen i Frankrig, Guingamp, men i det kommende opgør mod Nantes må franskmændene med al sandsynlighed undvære den danske lejesvend.

25-årige Andreas Cornelius døjer med en skade, som Bordeaux endnu ikke kender det præcise omfang af, men nærmere undersøgelser skal fastslå, om der venter den danske landsholdsspiller en længere pause.

- Andreas skal igennem en række undersøgelser. Han er skadet og har lidt tilbagevendende problemer med lysken. Han skal nu undersøges, men det er ikke opmuntrende, siger Bordeaux-træner Eric Bedouet ifølge L'Equipe.

Andreas Cornelius blev i sommer udlejet fra Atalanta til Bordeaux, og danskeren har foreløbig scoret tre mål i ligaen for det franske midterhold, der i efteråret var repræsenteret i Europa League, hvor klubben blandt andre stod over for FC København.

Det er endnu ikke fastlagt, om Andreas Cornelius bliver i Bordeaux på den lange bane, eller om han returnerer til Atalanta efter denne sæson. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.