• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Kenneth Jensen

Arsenal-emnet Malcom kan få karantæne: Grinte efter Bordeaux-nederlag

Arsenal-emnet Malcom kan få karantæne: Grinte efter Bordeaux-nederlag
Foto: Getty Images

Den brasilianske kantspiller Malcom tabte sammen med sit mandskab tirsdag aften med 0-2 hjemme til Caen. Et skidt nederlag. Efterfølgende gik Malcom sammen med to holdkammerater og grinte, og det er klubben nu utilfreds med.

Af Kenneth Jensen

Han bliver rygtet som værende det mest sandsynlige emne som afløser for Alexis Sanchez i Arsenal, men Bordeaux har hidtil slået fast, at det bliver meget svært for Arsenal at få fat i en spiller, som for bare fem måneder siden forlængede sin aftale med klubben.

Brasilianeren, der måler 171 centimeter, er en af de bedste unge spillere i fransk fodbold, og han kan utroligt meget. Drible, afslutte og sætte holdkammeraterne op. Det viste han dog ikke tirsdag aften, hvor klubben hjemme mod Caen dummede sig og tabte med 0-2. Et skidt og pinligt nederlag. Og for at gøre ondt værre lod det slet ikke til at påvirke den 20-årige brasilianer.

Selvfølgelig er det her, vi også skal huske på, at fodboldspillere er mennesker af kød og blod og har andet at gå op i end spillet på banen, men alligevel er den franske klub ganske utilfreds med, at Malcom sammen med holdkammeraterne Cafu og Otavio efter kampen gik og fjollede, grinte og havde det sjovt på parkeringspladsen bag stadion.

Det har fået Bordeaux til at indkalde de tre til et møde, hvor de skal forklare sig. Det kan ende med en løftet pegefinger, en bøde eller i værste tilfælde karantæne.

Sagen er ikke blevet mindre af, at Arsenal er meget interesseret i Malcom, og at der lige nu sikkert foregår et spil om, hvordan den engelske klub kan få fingrene i brasilianeren.

Derudover går der også rygter om - startet i det store franske medie L'Equipe - at træner Jocelyn Gourvennec kan ende med at blive fyret.

Se videoen herunder:


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

---------------------------

Se Brøndby IF - FC Midtjylland og Randers FC - SønderjyskE på Dplay - spotpris til tipsbladet.dk-læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus