• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Malte L. Nørgaard

Arsenal-legende drømmer om at vende tilbage som manager

Foto: Getty Images

Patrick Vieira udelukker ikke, at han en dag tager plads på trænerbænken i Arsenal.

Af Malte L. Nørgaard

Patrick Vieira har kultstatus i Arsenal, hvor han blandt andet var anfører, da klubben gik ubesejret gennem en hel sæson i Premier League.

Den stærke midtbanespiller har også klubben meget nær sit hjerte, og derfor er det et åbenlyst spørgsmål at stille, om han kunne tænke sig at træne London-klubben en dag i fremtiden.

Til det svarer Patrick Vieira.

- Hver eneste dag drømmer jeg om at være træner for et hold, som jeg selv har spillet for. Jeg har været i Inter, og det er en klub, som jeg er meget glad for. Men Arsenal er nok det sted, hvor min karriere toppede. Derfor kan jeg ikke udelukke, at jeg meget gerne vil være træner for dem en dag, siger han til Canal Football Club.

Den stærke franskmand stoppede karrieren i 2011 efter et ophold i Manchester City. Siden da har han været træner for New York City i MLS, mens han før denne sæson blev udnævnt som træner for Nice i hjemlandet Frankrig.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.