• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Morten Buttler

Avis: Poulsen på Monacos overskudslager

Avis: Poulsen på Monacos overskudslager
Illustration

Med inkøb af blandt andet Joao Moutinho og Radamel Falcao går Monaco nu i gang med at rense ud i truppen. I den proces forventes Jakob Poulsen at blive skibbet videre.

Af Morten Buttler

Det er nogle af de dyre drenge i klassen, der har skrevet med AS Monaco de seneste uger. James Rodriguez, Ricardo Carvalho, Joao Moutinho og Radamel Falcao har med løn og transferudgifter overskredet en milliard kroner, og efter ethvert gilde kommer en oprydning.

Den oprydning står Monaco nu for, at den franske avis L'Equipe mener at vide, at træner Claudio Ranieri har udset sig Jakob Poulsen som en af de kommende salgsobjekter. Poulsen har ikke været Ranieris kop te, og Poulsens sidste kamp var i januar mod Stade Laval.

Ifølge Poulsens agent er der dog endnu ikke kommet noget konkret fra klubben.

- Det eneste, jeg kan sige, er, at vi forholder os til, at Jakob har to år tilbage af sin kontrakt, siger Poulsens agent Ivan Marko Benes.

Monaco vil heller ikke udtale sig om specifikke spillere, men understreger, at der kommer en større udskiftning i truppen.

- Vi er i øjeblikket inde i en fase, hvor vi kigger på truppen og vurderer både, hvor vi skal forstærkes, og hvilke spillere som vi ikke har behov for i vores ambitiøse proces for at være en del af den franske top i de kommende sæsoner, skriver sportsdirektør Vadim Vasilyev i en mail til sporten.dk.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus