• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Jonas Kongerslev Nygaard

Avis: Simon Kjær i spil til Manchester United-skifte

Avis: Simon Kjær i spil til Manchester United-skifte
Illustration

Et skifte til Manchester United kan blive aktuelt for Simon Kjær, der dog fokuserer på at fastholde Lilles topplacering i Ligue 1.

Af Jonas Kongerslev Nygaard

Simon Kjær har indtil spillet en glimrende sæson i franske Lille, og det har fået flere større klubber omkring i Europa til at holde et skarpt øje med den 25-årige dansker. Seneste bud er engelske Manchester United, der ganske givet står over for en travl sommer, hvor der skal skiftes ud på flere nøglepositioner. Allerede nu er det sikkert, at Nemanja Vidic skifter til Inter, mens det desuden ser ud til, at Rio Ferdinand ligeledes er fortid i klubben.

Dermed kan der blive mangel på midterforsvarere, og det er på den baggrund, at en Simon Kjær i storform nu er et varmt emne i klubben. Det skriver BT.

- Det er selvfølgelig altid et skulderklap at blive nævnt med store klubber, men jeg bruger slet ikke koncentration på rygter om andre klubber. Jeg bruger alle kræfter og al fokus på at nå mit store mål med, at vi i Lille skal spille Champions League i næste sæson, siger Simon Kjær til BT.

Avisen nævner desuden AC Milan som et andet bud på en kommende arbejdsgiver for Simon Kjær.

Simon Kjær har sammen med resten af Lille-holdet præsteret en fremragende sæson i Ligue 1. Med fem kampe igen er holdet placeret på den Champions League-givende tredjeplads i ligaen med syv point ned til Saint-Etienne på fjerdepladsen. Lille og Kjær har præsteret 20 clean sheets i løbet af sæsonen, hvilket er det højeste antal blandt klubberne i Europas største ligaer.

Superliga

Mere Superliga

Fokus