• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Morten Jørgensen

Ballademageren Balotelli sat af holdet i Nice

Ballademageren Balotelli sat af holdet i Nice
Foto: Getty Images

Mario Balotelli kan have spillet sin sidste kamp for Nice. Han er nu kommet på kant med Patrick Vieira i Nice.

Af Morten Jørgensen

Det er bestemt ikke første gang, at der er problemer med Mario Balotelli.

Gennem sin karriere har den italienske angriber gentagne gange været genstand for optøjer, og selvom han er blevet ældre, ser det ikke ud til, at han er blevet særlig meget klogere.

Den 28-årige angriber har ikke scoret et eneste mål for Nice i denne sæson, og han er nu røget ud af holdet i Nice. Det fortæller klubbens cheftræner, Patrick Vieira.

- Mario Balotelli vil ikke være i truppen mod Strasbourg på lørdag. Det er trænerens beslutning, sagde Patrick Vieira ifølge Football Italia efter onsdagens pokalkamp mod Guingamp, hvor Mario Balotelli heller ikke var i truppen.

Til sommer har italieneren kontraktudløb i den franske klub, og tidligere på måneden har præsidenten i Nice fortalt, at kontrakten sandsynligvis ikke bliver forlænget. Onsdag aften ville Patrick Vieira dog ikke afvise, at Mario Balotelli allerede i januar kan forlade klubben.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.