• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Christian Fomsgaard Jensen

Balotelli: Jeg troede, at Ligue 1 ville være lettere

Foto: Claude Paris/polfoto

Mario Balotelli har fået en god start i OGC Nice og Ligue 1, men italieneren troede på forhånd, at det ville være lettere.

Af Christian Fomsgaard Jensen

Efter et mislykket ophold hos Liverpool og en målfattig udlejning til AC Milan er Mario Balotelli ved at have fået sin karriere tilbage på sporet. Han i scoret seks mål i sine seks første ligakampe hos OGC Nice, men den franske liga er ikke helt, som italieneren havde forventet.

- Ligue 1 er svær. Da jeg kom her, troede jeg, de ville være meget nemmere for at være ærlig. Ikke fordi jeg så mig selv som værende bedre, men fordi jeg havde hørt, at den franske liga ikke var som den engelske eller italiense. Ok, det er ikke helt det samme, den den er udfordrende. Niveauet kommer tættere og tættere på, siger angriberen ifølge getfootballnewsfrance.com

Det er ikke kun Mario Balotelli, som har fået en god start i Nice i denne sæson. Hele holdet har klaret det over forventning, og efter 12 kampe i Ligue 1 ligger de alene i spidsen med 29 point. Her har de tre point ned til de to nyrige klubber, PSG og Monaco. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.