• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Christian Fomsgaard Jensen

Balotelli: Nice er som en familie

Balotelli: Nice er som en familie
Foto: ogcnice.com

Mario Balotelli er glad for at være i Nice, hvor han glæder sig til fast spilletid. Han savner desuden landsholdet, men forventer ikke et opkald.

Af Christian Fomsgaard Jensen

Mario Balotelli er i denne sæson endelig kommet fri af kontrakten med Liverpool og skal i stedet tørne ud for OGC Nice i denne sæson. Her han fået en kontrakt på to år.

- Jeg kan godt lide Nice-projektet. Jeg talte med træneren, og han tror på mig, ligesom jeg tror på den. Jeg synes ikke, jeg er en risiko. I de sidste to år har jeg haft nogle fysiske problemer efter operationen, så jeg synes ikke, jeg er en risiko på nogen måde. Jeg har bare brug for noget spilletid, siger Mario Balotelli ifølge football-italia.net på en pressekonference. 

- Det er rigtig dejligt her. Det er et godt hold med en god gruppe, hvor du er komfortabel. Det er som en familie, hvilket er meget vigtigt for mig. Jeg har savnet fodbold, hvilket er det eneste, jeg har brug for, for at være glad udover min datter. 

De sidste to år har Balotelli ikke spillet meget, og han har heller ikke været en del af det italienske landshold.

- Alle ved, hvor meget jeg holder af landsholdet, men i de senere år har jeg ikke fortjent det. Hvis jeg bliver ringet op, er det dejligt, men de sidste to år har de spillet uden mig, så jeg er vant til det. Når jeg har set landsholdet, har jeg heppet på den, for jeg holder af de farver. Det gør lidt ondt, for jeg ville gerne have været på banen, men jeg vil ikke kommentere på, om de havde været stærkere med mig. Antonio Conte valgte at tage de spillere, så det var det bedst mulige hold, og det er den rigtige måde at gøre på det. 

Mario Balotelli har endnu ikke fået sin debut for Nice. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.