• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Lasse Sylvest Mikkelsen

Balotelli: Nice ligger hvor de hører til

Balotelli: Nice ligger hvor de hører til
Foto: Marco Luzzani

Mario Balotelli er ikke overrasket over klubbens placering, som han mener skyldes et ung talentfuld hold, som holder sammen.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Mario Balotelli er kendt for ofte at havne i centrum af de forkerte årsager, men til fransk radio har han givet et interview, som viser en mere moden side af italieneren. Således fortæller han i interviewet bland andet om, hvor imponeret han er over sine nye holdkammerater i Nice. 

- Det her er et meget ungt hold. Jeg er også ung, men de her er meget yngre end mig.

Og især de yngre spillere har imponeret ham.

- Der er fire spillere her, som virkelig har imponeret mig: Jean-Michel Seri, Ricardo Pereira, Wylan Cyprien og Alassane Plea. De har et kæmpe potentiale, og jeg tror, at de vil blive store spillere I fremtiden.

Nice ligger i øjeblikket på en overraskende tredjeplads i den franske liga Ligue 1, og det skyldes sammenholdet i truppen mener Mario Balotelli.

- Vi går ofte ud og spiser sammen som hold, og det hjælper med at opbygge en enhed. Nice har været i toppen længe og bevist at de hører til der. Jeg er ikke overrasket. 

Selvom den italienske angriber nyder stor succes i Nice, så er han eget af Liverpool, som han formentlig ikke kommer til at tørne ud for mere.

- Lad være med at snakke om Liverpool. Det er et hold med fantastiske spillere og fantastiske fans, men byen... Manchester City var en drøm, fordi der var en italiensk stemning.

Superliga

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtig...

Mere Superliga

Fokus