• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Oliver Okstrøm

Barcelona er alene på banen: Neymar har sagt nej til Real Madrid

Hvis Neymar skal væk fra PSG, så lader det nu til, at det kun er Barcelona, der er tilbage som en mulighed for brasilianeren.

Af Oliver Okstrøm

Siden Neymar i sensommeren 2017 skiftede fra FC Barcelona til Paris Saint Germain, som gjorde ham til verdens suverænt dyreste fodboldspiller nogensinde, så har rygterne om et skifte tilbage floreret.

Det får nu endnu mere, da sagaen om Neymar denne sommer nu har fået skrevet endnu et kapitel. Det kommer af, at PSG-sportsdirektøren Leonardo har slået fast, at det nu kun er Barcelona, der er tilbage som en mulighed for den brasilianske stjernespiller, hvis han skal skifte væk.

Sådan lød det ifølge den catalanske sportsavis Diario Sport efter Paris-klubbens kamp mod Metz fredag aften.

Her blev det forklaret, at Neymar har sagt nej tak til et skifte til Real Madrid, som ligeledes skulle have været interesseret i at få fingrene i hans tryllerier på banen. Leonordo forklarede endvidere, at den spanske hovedstadsklub ikke har været en del af nogen forhandlinger som følge af spillerens tanker.

Med få dage tilbage af transfervinduet er Neymars fremtid altså ikke kommet på plads endnu, og et skifte til Barcelona bliver stadig anset som en vanskelig sag, men de er nu alene på banen, hvis Neymar altså skal finde en ny klub. Juventus har dog også været nævnt, men det virker ikke som en særlig realistisk løsning.

Prisen for Neymar var i sin tid 1,65 milliarder kroner.

Superliga

Mere Superliga

Fokus