• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 nooteboom1

Bordeaux fyrer Willy Sagnol

Bordeaux fyrer Willy Sagnol

Bordeaux meddeler, at man skiller sig af med den tidligere Bayern München-back, der har ageret cheftræner for den sydfranske klub siden sommeren 2014.

Af nooteboom1

Willy Sagnol er fortid i Bordeaux. Det meddeler den franske klub, efter man i weekenden tabte med hele 4-0 til de sydfranske rivaler fra Toulouse. En kamp, hvor den danske Toulouse-anfører Martin Braithwaite i øvrigt fik scoret en enkelt kasse. 

Bordeaux har kun vundet én kamp i klubbens sidste syv kampe, og man har kun fem point ned til nedrykningsstregen. Den franske klub skriver følgende på klubbens hjemmeside: 

- Bordeaux og Willy Sagnol er blevet enige om at ophøre samarbejdet. Beslutningen træder i kraft med øjeblikkelig virkning, og den er blevet retfærdiggjort af den seriøse sports-situation, klubben er i. Klubben ønsker at takke Willy Sagnol for sit engagement og sin loyalitet. 

Det bliver Ulrich Ramé, der tager over for Bordeaux. Ramé var at finde i klubben som målmand fra 1997 til 2011.

Bordeaux møder i weekenden Bastia, der har et point mere end mandskabet, Laurent Blanc førte til det franske mesterskab i 2009.

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Optakt: Randers FC - SønderjyskE

Efter skuffelsen mod FC Nordsjælland skal Randers FC forsøge at rejse sig mod SønderjyskE, der er startet sæsonen for...

Optakt: Lyngby BK - OB

To hold, der ikke er kommet specielt godt fra start i denne sæson, mødes i Lyngby i en yderst vigtig kamp.

Mere Superliga

Fokus