• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Morten Jørgensen

Bordeaux har henvendt sig til Henry - men Laudrup spøger i kulissen

Bordeaux har henvendt sig til Henry - men Laudrup spøger i kulissen
Foto: Getty Images

Thierry Henry er i spil til at blive træner for Lukas Lerager og Bordeaux efter suspenderingen af Gustavo Poyet. Også Michael Laudrup er en kandidat for den franske klub.

Af Morten Jørgensen

Bordeaux valgte fredag at suspendere Gustavo Poyet i en uge som følge af trænerens voldsomme udbrud mod klubbens ledelse efter salget af angrebsprofilen, Gaëtan Laborde, til Montpellier.

Meningen er, at de to parter skal mødes igen i næste uge for at diskutere situationen, men det er usandsynligt, at forholdet kan genoprettes tilstrækkeligt, og Bordeaux er angiveligt allerede på jagt efter en afløser for den uruguayanske træner.

Således erfarer det franske medie RMC, at Bordeaux, der har danske Lukas Lerager om på kontrakt, har henvendt sig til den franske legende, Thierry Henry.

I øjeblikket er Thierry Henry assistenttræner på det belgiske landshold, og han vil ifølge mediet nu overveje, om det er det rette tidspunkt at forfølge drømmen om at blive cheftræner.

Franskmanden er Bordeaux’ førsteprioritet, men hvis han vælger at takke nej til tilbuddet, er Michael Laudrup og Jürgen Klinsmann blandt andre inde i billedet til at få ansvaret for Ligue 1-klubben.

Michael Laudrup er netop blevet ansat som ekspert på Viasat, og tilbage i maj kunne han fortælle, at han ønskede at holde en pause fra trænergerningen – dog på en tidsubestemt pause.

---------------------------

Se Brøndby IF - FC Midtjylland og Randers FC - SønderjyskE på Dplay - spotpris til tipsbladet.dk-læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus