Braithwaite brændende landsholdsvarm: Bombede for Toulouse
Ligue 1

Morten Olsen har efterhånden et luksusproblem på angrebsposten, når landsholdet skal i kamp i den kommende uge.

Når Danmark i den kommende uge skal op i mod Albanien og Armenien i kvalifikationen til europamesterskabet i Frankrig til sommeren 2016, så har Danmarks forreste spillere godt gang i målformen. Morten Duncan Rasmussen scorede torsdag mod Southampton og Lasse Vibe scorede lørdag for Brentford, og nu er det blevet til endnu en danskerscoring.

Den tidligere EfB-angriber Martin Braithwaite fandt sent lørdag frem til netmaskerne for sin franske klub Toulouse, da de mødte Rennes på udebane. Målet kom efter bare fem minutters spil, hvor et indlæg blev slået ind i feltet fra højresiden. Her kom den danske forward først på bolden og fik vippet bolden i mål.

Desværre for Toulouse endte det med et nederlag på 1-3 trods den perfekte start, som Braithwaite gav dem. Efter 17 minutter kom Steeve Yago i en uheldig situation for Toulouse, da han lavede selvmål, og i anden halvleg det det til Rennes-føring, da Sylvain Armand i to omgange i forbindelse med et straffespark fik Rennes i front. Endnu et søm blev sat i, da Giovanni Sio lukkede kampen i overtiden.

Braithwaites scoring var desuden den anden sæsonscoring for Toulouse i fire kampe, så den hurtige dansker er kommet godt i gang i det franske i denne sæson. Med nederlaget betyder det, at Toulouse ryger ned i den tunge ende af den franske liga med fire point efter fire kampe.

I toppen af den franske liga finder man Reims, der vandt 4-1 over Lorient, så de er på ni point for fire kampe. Den plads kan PSG dog tage tilbage søndag, når de møder Monaco i et vaskeægte rivalopgør.