• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Ronni Vester

Braithwaite fik debut og point mod Monaco

Braithwaite fik debut og point mod Monaco
Illustration

Martin Braithwaite fik fuld spilletid, da han sammen med sin nye klub Toulouse fik et flot point ude mod Monaco.

Af Ronni Vester

Martin Braithwaite har ikke opholdt sig længe i det franske siden sit skifte fra Esbjerg til Ligue 1-klubben Toulouse. Men den danske landsholdsspiller må alligevel have gjort et fint indtryk i sin nye klub. I hvert fald var danskeren at finde i startopstillingen, da Toulouse her til aften var på en svær opgave ude mod nyrige Monaco med Falcao i front.

Noget af en debut for Braithwaite, der dog næppe blev skræmt over hjemmeholdets tilskuere. Der var nemlig ikke en eneste til stede, efter at Monaco modtog straf i form af et mennesketomt stadion, efter at fans i sidste sæson invaderede banen efter oprykningen til Ligue 1.

Kampens stemningsforladte kulisse passede dog meget godt til spillet på banen, hvor begge hold havde mere end svært ved at tilspille sig åbne målchancer. Toulouse var godt med i det meste af kampen, og først i kampens slutminutter begyndte hjemmeholdets stjerner at vise tænder. Rigtig farligt blev det dog kun for alvor med fire minutter igen, da Toulalan bragede bolden på overliggeren langt ude fra.

Mere skete der ikke i det tamme opgør, men Martin Braithwaite kunne glæde sig over fuld spilletid og et flot point i sin debut.

Dermed smed Monaco for første gang i denne sæson point, mens Toulouse kunne inkassere det andet point i denne sæson.

Superliga

Mere Superliga

Fokus