• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Christian Idskov

Braithwaite måtte udgå af Toulouse-sejr

Braithwaite måtte udgå af Toulouse-sejr
Illustration

Martin Braithwaite måtte forlade banen før tid, da Toulouse hentede 2-0-ejr over Nice. Mads Albæk blev skiftet ind i Reims’ 3-1 over Valenciennes.

Af Christian Idskov

Martin Braithwaite måtte lørdag forlade banen kort efter pausen i opgøret mellem Toulouse og Nice på grund af en skade, og der er dermed stor sandsynlighed for, at den tidligere Esbjerg-spiller må melde afbud til landsholdets træningskamp mod England på Wembley på onsdag.

Toulouse hentede eller ellers en solid 2-0-sejr, der kom i hus på mål af Ben Basat og Ben Yedder. Nice måtte undervejs se sig reduceret til 10 mand.

Braithwaite var dog ikke den eneste dansker i aktion lørdag aften, eftersom  Mads Albæk var trukket i den rød-hvide Reims-trikot.

Men danskeren nåede dog kun 30 minutter som indskifter af opgøret, der endte med en 3-1-sejr til værterne over Valenciennes.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.