• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Christian Idskov

Braithwaite og co. var tættest på sejr i remis

Braithwaite og co. var tættest på sejr i remis
Illustration

Martin Braithwaite havde mange fine aktioner i kampen mod St. Etienne, der endte uden mål.

Af Christian Idskov

Toulouse og Martin Braithwaite har med en plads mit i tabellen hverken udsigt til bunden eller til nogle af de europæiske pladser, men holdet udviste alligevel et glimrende gåpåmod mod aftenens modstander, Ligue 1s nummer fire, St. Etienne, hvor særligt Martin Braithwaite viste sig som et ivrigt aktiv for hjemmeholdet

Tidligt i halvlegen var den tidligere Esbjerg-spiller nemlig tæt på at finde sin angrebskollega fri foran St. Etiennes mål, men øjeblikket efter var danskeren selv endnu tættere på at bringe hjemmeholdet i front, men afslutningen manglede præcision.

Braithwaite leverede dog generelt en fornem præstation, da han over flere omgange assisterede sine medspillere med gode oplæg. Men helt nærgående blev danskeren aldrig. I hvert fald resulterede det hverken i scoringer fra Braithwaites eller nogle af hans holdkammeraters side.

Og da St. Etienne heller ikke formåede at skabe de store chancer, forblev det ved kampens udgangspunkt, og derved endte kampen 0-0.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.