• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Torsten Kjems Hansen

Brandvarme Kasper Dolberg trods helterolle: Spillede ikke godt

Foto: Getty Images

Kasper Dolberg scorede to gange og sørgede for en ultra vigtig sejr til Nice lørdag aften - men helt tilfreds var han ikke.

Af Torsten Kjems Hansen

Kasper Dolberg fortsætter sin succes i franske Nice, hvor han lørdag aften blev klubbens store helt, da han blev dobbelt-målsore i den vigtige sejr i lokalopgøret hjemme over ellers formstærke Monaco

​Kasper Dolberg var dog svær at hive den helt store begejstring ud af efter kampe, da han egentlig ikke følte at have spillet nogen god kamp. 

- Det var ikke min bedste kamp for Nice. Jeg spillede ikke specielt godt, men jeg scorede to mål, hvilket jeg selvfølgelig er glad for. 

- Nu her på den anden side af kampen er jeg da glad. Det et altid en dejlig følelse at vinde og at gøre det i et derby som dette er endnu bedre, siger Kasper Dolberg.

Med sejren rykker Nice op over netop Monaco og er nu nummer seks - bare fem point fra de europæiske pladser. 

-Det er godt for vores liga-placering, og vi kommer tættere på de placeringer, hvor vi gerne vil ligge, så det er et skridt i den rigtige retning, og det kan blive et vendepunkt i sæsonen, siger danskeren, der med sine to scoringer nu er noteret for 11 scoringer i sæsonen, hvilket gør ham til klubbens klare topscorer. 

Læs også:Dolberg blev den store helt for Nice med to kasser mod Monaco


Læs også:For tredje gang i sæsonen: Kasper Dolberg er månedens spiller i Nice

Læs også:Lørdagens rygtebørs: Solskjær holder øje med italiensk Sancho-backup

Læs også:Barca-spiller forstår intet af skifte: Det gør mere ondt end noget andet

Læs også:Kasper Dolberg var på pletten for Nice: Se målet fra danskeren her

Superliga

Optakt: AC Horsens - Brøndby IF

AC Horsens har imponeret alt og alle ved at besejre FC København og FC Midtjylland i de seneste to runder. Kan Bo Hen...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtig...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.

Optakt: Hobro IK - Lyngby BK

Begge hold har hårdt brug for sejren - begge for at ruste sig bedst muligt til det nervepirrende gruppespil om at undgå nedrykning.