• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Oliver Okstrøm

Cavani om sit forhold til Neymar: Det kan ikke blive ved sådan her

Edinson Cavani er klar over, at det er nødvendigt for PSG's muligheder, at forholdet mellem spillerne i offensiven bliver bedre.

Af Oliver Okstrøm

I den franske storklub PSG er det efterhånden ikke nogen hemmelighed, at der kan opstå gnidninger mellem nogle af klubbens største offensive stjerner, som man eksempelvis har set det med Edinson Cavani og Neymar.

Nu åbner Cavani op omkring, hvordan det er at være en del af det. Det sker i et interview med den franske ex-landsholdsstjerne og verdensmester, Cristoph Dugarry for RMC.

- Vi har tre spillere, som har en kvalitet, der er meget vigtig for holdet, og det er ikke unormalt, at vi alle gerne vil score. Trænerens rolle er i den forbindelse at glatte tingene ud for spillerne. Både offensivt og defensivt. Tuchel taler meget med os om det, men jeg synes ikke, at det er nemt, lyder det fra Cavani.

Selvom der har været problemer med at få plads til alle stjernerne på holdet, hvor det ikke er klikket så meget, som man kunne have håbet på, så tror angriberen fra Uruguay på, at hårdt arbejde vil løse det hele.

- Når vi finder ud af, at vi skal kunne fungere sammen for at få det bedste ud af vores kvaliteter, så kan vi opnå store ting, for det kan ikke blive ved på den her både, siger Cavani om situationen.

Senest har den franske landsholdslegende Bixente Lizerazu også slået fast, at forholdet mellem Cavani og Neymar er meget skidt, hvilket man også kunne se, da de to spillere mødtes i en landskamp mellem Brasilien og Uruguay.

Superliga

Optakt: Hobro IK - SønderjyskE

Hobro IK skal følge op på den sensationelle sejr over FC København, når Glen Riddersholm og SønderjyskE kommer på bes...

Optakt: OB - AGF

Klubberne fra landets to næststørste byer mødes i en direkte duel om fjerdepladsen. Hvem trækker det længste strå?

Mere Superliga

Fokus