• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Morten Jørgensen

Celtic vil ikke sælge angriber trods stort Lyon-bud

Celtic vil ikke sælge angriber trods stort Lyon-bud
Foto: Getty Images

Lyon vil gerne have fingrene i Moussa Dembélé, men på trods af et stort bud vil Celtic ikke sælge angriberen.

Af Morten Jørgensen

Lyon er desperate efter at få fat i en ny angriber efter salget af Mariano Diáz til Real Madrid, men tiden er ved at rinde ud for den franske klub.

Der var ellers blevet udset sig et transferemne i form af Moussa Dembélé, som Lyon også har afgivet et stort bud på, men det er ikke i Celtics interesse at sælge den franske angriber på nuværende tidspunkt, hvilket Brendan Rodgers gør ganske klart.

- Som jeg sagde før kampen, har klubben modtaget et stort bud. Det har stået på i nogle dage, og vi har taget Moussa ud af det. Vi ønsker ikke at lade ham gå. Vi forstår, hvordan det er, og vi forstår, at buddet er stort, men det er ikke godt nok for os. Det skal fungere for begge parter, fortæller Celtic-manageren til Sky Sports.

- For Celtics vedkommende kan det ikke blive en realitet, hvis vi ikke har nogen af en bestemt kaliber til at træde til, for han er ikke en spiller, som vi vil miste. Vi må se, hvordan det går til over de næste 24 timer.

Lyons præsident, Jean-Michel Aulas, har bekræftet på et pressemøde, at klubben er interesseret i Moussa Dembélé, men at der også er andre emner på blokken. Lyon skal dog til at handle hurtigt, for der resterer i skrivende stund kun 17 timer af transfervinduet.

Superliga

Mere Superliga

Fokus