• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Victor Risager

Cheftræner om Kasper Dolberg-debut: Han var træt til sidst

Foto: Nice

Kasper Dolberg skal bruge lidt tid på at komme i form, mener Nices cheftræner, Patrick Vieira.

Af Victor Risager

Kasper Dolberg var lørdag aften i aktion for franske OGC Nice for første gang, siden han i august kom til klubben fra Ajax.

Den danske landsholdsangriber startede inde i opgøret, og han fik hele 80 minutter på banen. Men da var den 21-årige dansker også meget træt, fortæller cheftræner Patrick Vieira til klubbens hjemmeside.

Læs også: Kasper Dolberg debuterede i Nice-nederlag

- Jeg vidste, at de ville få problemer fysisk. Dolberg var meget træt til sidst i kampen, og det var Adam (Ounas, red.) også. De har ikke spillet meget, og de havde ikke en normal opstart, siger Patrick Vieira.

Cheftræneren understreger, at Kasper Dolberg og resten af klubbens nyindkøb skal have tid til at komme i form og falde til: 

- De har et enormt talent, men vi er nødt til at give dem tid til at arbejde og bruge deres talenter til at bruge til holdets bedste. Det vil være mit ansvar at få mest muligt ud af spillerne og forsøge at sætte dem i den bedst mulige situation for at sikre os resultater.

Opgøret sluttede med et 2-1-nederlag til Nice, der er nummer fire i Ligue 1.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.