2016-01-13 18:50
Foto:Michel Euler/Polfoto

Chelsea kan være på vej til at opruste, men de vil få konkurrence om argentinerens underskrift.

Paris Saint-Germain ejer i øjeblikket den argentinske hurtigløber Ezequiel Lavezzis underskrift, men aftalen med ham udløber til sommer, hvorfor han godt må snakke med andre klubber om en kommende potentiel aftale. Og det gør han ifølge spillerens agent. 

Den tidligere Napoli-profil kan skifte helt gratis om seks måneder, og Lavezzis mellemmand Alessandro Moggi, der sammen med agenten Alejandro Mazzoni, forhandler for argentineren, siger nu, at der er masse interesse for landsholdsspilleren, og at de ikke kan love, at Lavezzi er at finde i Paris til sommer, selvom PSG har udtrykt, at de gerne vil beholde ham. 

- Jeg kan ikke afvise, at han forlader Paris i slutningen af sæsonen, på trods af at Paris Saint-Germain har fortalt, at de gerne vil beholde ham her, siger Moggi til Sport Mediaset og fortsætter:

- Inter er de mest interesserede i øjeblikket. Der var interesse fra Barcelona og Chelsea, og vi snakker stadig med de blå. 

Lavezzi er 30 år gammel og har i denne sæson spillet 21 kampe for de franske mestre, hvor han har står krediteret for blot to mål. 

SENESTE NYT...
OP | NED