• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Mads Aagurd

Cornelius satte en kæp i hjulet på PSG

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Bordeaux blev de første til at tage point fra PSG i Ligue 1, da Andreas Cornelius udlignede til sidst.

Af Mads Aagurd

De forsvarende franske mestre fra Paris Saint-Germain er startet som lyn og torden i denne. Forud for 15. spillerunde havde hovedstadsklubben gjort helt rent bord. Det ændrede danske Andreas Cornelius på, da han kom ind for Bordeaux og udlignede til 2-2 i slutminutterne.

Hos hjemmeholdet fra Bordeaux var der ikke blevet plads til dansk islæt i startopstillingen, hvor både Lukas Lerager og Andreas Cornelius måtte tage plads på bænken fra kampens begyndelse.

Bordeaux’ sæson har hidtil været meget jævn, og derfor var storklubben fra Paris, som stillede i noget nær stærkeste opstilling, også favoritter til at tage 15. sejr ud af 15 mulige.

Det var også gæsterne, der kom først på tavlen. Dani Alves fandt efter lidt over en halv time Neymar, og så var PSG i front. Føringen holdt til pause, men der var ikke engang spillede ti minutter af anden halvleg, da Jimmy Briand havde udlignet for værterne.

Efter lidt over en times spil checkede Kylian Mbappe så ind. Med sin scoring havde Neymar hentet den unge franskmand på topscorerlisten, men den værdighed tog teenageren tilbage, da han bragte PSG tilbage på sejrkurs.

I et sidste forsøg på at få noget med fra kampen blev Andreas Cornelius så sat på banen, og det skulle vise sig som en god ide. Med godt og vel fem minutter igen blev et indlæg slået i feltet. Cornelius kom på fornemmeste vis højest, og med lidt held fik han udplaceret Areola i målet.

Scoringen var sæsonens anden fuldtræffer i Ligue 1 for den danske lejesvend.

---------------------------

Se Brøndby IF - FC Midtjylland og Randers FC - SønderjyskE på Dplay - spotpris til tipsbladet.dk-læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus