• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Ronni Vester

Daniel Wass vil væk fra Evian

Daniel Wass vil væk fra Evian
Illustration

Den tidligere Brøndby-spiller Daniel Wass er klar til nye udfordringer i en større klub.

Af Ronni Vester

Daniel Wass har haft en fremragende sæson i Evian, hvor danskeren var den direkte årsag til, at holdet overlevede i Ligue 1 med to mål og en assist den afgørende kamp mod Sochaux. 

De flotte præstationer har givet genlyd hos større klubber, og den tidligere Brøndby-spiller føler også, at tiden er inde til at prøve sig af i en endnu større klub. 

- Der bliver arbejdet i kulissen. Det gør der. For jeg vil gerne væk, og det har jeg heller ikke lagt skjul på. Jeg har været i Evian i tre år og været glad for at have spillet over 100 ligakampe, når jeg kun er 25 år. Det er rigtig fedt at have fået den erfaring, men nu kunne jeg godt tænke mig at prøve noget nyt og noget større, i og med jeg har haft en rigtig god sæson og slået mit navn fast i Frankrig, siger Daniel Wass til BT.

Ifølge avisen er der interesse for danskeren, og helt konkret skulle en større fransk klub have afsendt et bud til Evian. Daniel Wass understreger dog samtidig, at han også kunne være interesseret i at prøve sig af i en anden liga. 

Daniel Wass blev noteret for hele ni scoringer i den forgangne sæson. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus