Ligue 1

Dolberg og Nice: Tager sikker sejr mod Toulouse

Nice med Kasper Dolberg i spidsen vandt lørdag aften over Toulouse i den den bedste franske liga.

Det går godt for den danske landsholdsangriber Kasper Dolberg for sit franske klubhold Nice, hvis man måler på spilletid.

Lørdag aften startede danskeren endnu engang inde for Nice, der mødte Toulouse. Sidstnævnte ligger nummer sidst i den bedste franske række, og det ændrede sig ikke efter holdets tur til Nice.

Kasper Dolberg og holdkammeraterne spillede nemlig en rigtig fin kamp, som holdet fortjent vandt 3-0.

Klubbens egenudviklede stortalent Malang Sarr bragte hjemmeholdet foran efter et kvarter. Få minutter senere kom Toulouse-spilleren Issiaga Sylla til at lave selvmål. Sidst i 1. halvleg scorede Pierre Lees Melou til en 3-0 føring til Nice.

I 2. halvleg formåede ingen af holdene at score, og dermed tog danskerklubben de tre point.