• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Kenneth Jensen

Dolbergs træner efter stort nederlag: Vi var en katastrofe

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Patrick Vieira var bestemt ikke tilfreds med præstationen hos OGC Nice, der onsdag aften tabte med 1-4 ude mod Saint-Etienne.

Af Kenneth Jensen

Danske Kasper Dolberg er varm for tiden.

Da OGC Nice onsdag aften var i aktion i Ligue 1 ude mod Saint-Etienne, var landsholdsbomber Kasper Dolberg på pletten, da han fulgte op på en retur og sikkert sparkede Nice på 1-1. Femte sæsonmål af Dolberg, der er startet inde i 10 kampe og er blevet indskiftet i en enkelt.

Det var samtidig tredje kamp i streg, at Kasper Dolberg scorede for det sydfranske mandskab - han har nu scoret mod Lyon, Angers og Saint-Etienne - men det var også det eneste positive at rapportere om for Nice, der tabte opgøret med 1-4.

Læs også:Avis: Udenlandsk interesse for Silkeborgs U21-landsholdsspiller

Holdet var ganske enkelt i store problemer defensivt. Allerede efter få minutter kom man bagud, og Saint-Etienne skabte masser af chancer mod et hold i ubalance. Tilmed scorede hjemmeholdet to gange på dødbolde, så ikke meget var godt for Patrick Vieiras mandskab, der også lavede mange idiotiske boldtab dumme steder på banen.

Den franske træner var da heller ikke tilfreds med præstationen.

- Defensivt manglede vi koncentration og nøjagtighed i vores placering og beslutninger. Vi var en katastrofe defensivt, individuelt som kollektivt. Det er en stor skuffelse. Jeg kritiserer holdet for at fejle individuelt. Havde vi formået at holde os inde i kampen lidt længere, havde der været plads til at få noget ud af opgøret.

Læs også:Kasper Dolberg på måltavlen for tredje kamp i træk

- Defensivt viste vi vores begrænsninger. Der var spillere, der ikke ramte niveau, og så var der andre, der ikke havde spillet længe. For de fire bagerste var det svært, men jeg forventede mere. Det er en kæmpe skuffelse. Vi var ikke på det niveau, som vi viste senest, da vi slog Angers. Vi var ikke i stand til at gøre det nødvendige defensivt, så vi bliver nødt til at stå ansigt til ansigt med vores kritikere og denne kamp for at puste nyt liv i os selv frem mod næste kamp, lød det efter opgøret fra den tidligere Arsenal-profil.

OGC Nice har ikke haft nogen god sæson, og Kasper Dolberg er den eneste af sommerens nyindkøb, der for alvor har formået at slå til.

Danskerens klub har været svingende og haft defensive problemer det meste af sæsonen - klubben ligger nummer 14 i Ligue 1 med 20 point. Man har lukket 26 mål ind i 16 kampe - tredjeflest af alle hold.

Næste opgør for Nice er en hjemmekamp lørdag mod Metz, der ligger tredjesidst i rækken.

Læs også:Holdkammerat ikke i tvivl om Dolberg: Det er kun jer, der er utålmodige

Læs også:Nice-modstander hylder Kasper Dolberg: Han har et stort potentiale

Læs også:Stor hæder til Kasper Dolberg: Valgt til rundens hold i Frankrig

Læs også:Fransk journalist: Nice har stor tiltro til Dolberg