• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Victor Risager

Eftertragtet PSG-back: Et dusin topklubber er interesserede

Thomas Meunier er åben for et skifte væk fra Paris Saint-Germain og afløser, at han har været i kontakt med et dusin interesserede topklubber.

Af Victor Risager

På rygtebasis ser det ud til at Thomas Meunier bliver solgt af Paris Saint-Germain denne sommer, og flere klubber fra Premier League skulle efter sigende være interesserede.

Og det har åbenbart ikke været ubegrundede rygter. Meunier fortæller i et interview med Le Parisien, at han er åben for at forlade klubben, hvis de vil af med ham, og at han har været i kontakt med et dusin topklubber siden januar.

- Hvis klubben fortæller mig, at de vil sælge mig, fordi de har brug for penge på grund af Financial Fair Play, og jeg ikke kommer til at spille næste år, så vil vi selvfølgelig finde en løsning, der passer til begge parter.

- Der har været telefonopkald siden januar med interesserede klubber. Der er et dusin klubber, som alle er top fem i deres ligaer, siger Thomas Meunier.

Den 27-årige belgier har været i Paris Saint-Germain siden sommeren 2016, og det er blevet 101 kampe og 12 mål for den franske storklub.

Thomas Meunier står samtidig noteret for 36 kampe og seks mål for det belgiske landshold.

Superliga

Optakt: Hobro IK - OB

Hobro IK har kun tabt en gang i sæsonen, men OB kommer på trods af tre nederlag i sæsonen fortsat som favorit til sej...

Mere Superliga

Fokus