• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Gustav Tornby

Emery håber på Di Maria-forbedring

Emery håber på Di Maria-forbedring
Foto: Getty Images

Paris Saint-Germains pressede cheftræner Unai Emery håber på, at Angel Di Maria kan byde ind med mere i den anden halvdel af 2016/17-sæsonen

Af Gustav Tornby

Paris Saint-Germain, der har vundet den franske Ligue 1 de seneste fire sæsoner, har haft problemer i begyndelsen af Unai Emerys æra på Parc des Princes. 

Sværvægterne fra den franske metropol er på tredjepladsen i tabellen, fem point efter de overraskende nummer et, Nice og tre efter AS Monaco på andenpladsen. 

Én af sidste sæsons helt store profiler i Paris, argentinske Angel Di Maria, har i denne sæson haft kæmpe problemer. Unai Emery håber på, at han kan byde ind med mere til den anden halvdel af den indeværende sæson. 

- Når en stjernespiller som Ibrahimovic forlader klubben, så lægges der endnu mere pres fra fansene til klassespillere som Di Maria, fortæller Emery til Marca. 

- Han er en meget erfaren spiller og en meget vigtig én, hvis præstationer har været gode, mens vi alle tænker og håber på, at han bliver endnu bedre. Jeg er sikker på, at det kommer til at ske i den anden halvdel af sæsonen, slutter han.