• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Mikkel Sloth

Fekir om misset Liverpool-skifte: Livet går videre

Fekir om misset Liverpool-skifte: Livet går videre
Foto: Valerio Pennicino/Getty Images

Den nykårede verdensmester Nabil Fekir er skuffet, men afklaret over, at skiftet til Liverpool faldt igennem. Men han er stadig ikke sikker på hvorfor det skete

Af Mikkel Sloth

Det virkede som en stensikker transfer. Liverpool havde jagtet Lyons Nabil Fekir over længere tid, og de to klubber var omsider blevet enige. Men noget gik galt, og Liverpool sprang fra i sidste øjeblik.

Sommeren blev dog ikke helt ødelagt for Nabil Fekir, der gik hen og vandt verdensmesterskabet med Frankrig kort tid efter. Men det missede skifte var ikke desto mindre skuffende for den offensive midtbanespiller. Nu er der heldigvis kommet andre boller på suppen, for Fekir går ikke længere og tænker over det. Det fortæller han ifølge GOAL.

- Ja, den missede transfer til Liverpool er fuldstændig fordøjet. Det er den slags ting, der sker. Sådan er det. Vi må komme videre, for det er gammel historie.

Selvom Fekir er kommet videre, er han dog stadig ikke helt klar over, hvorfor Liverpool valgte af aflyse handlen.

- Jeg har hørt flere ting. Det virkelig årsag kender kun Liverpool.

Nu fokuserer han i stedet på at få en god sæson med Lyon, der går efter en podieplads i den franske liga, da man ikke regner med at kunne bide skeer med suveræne Paris Saint-Germain. Lyon har da også fået en godkendt start på sæsonen med to sejre i træner kampe, senest fredag aften med 2-0 over Strasbourg.

Superliga

Mere Superliga

Fokus