PSG henter argentinsk stortalent
2016-03-24 10:35

Marseilles skotske leje-spiller Steven Fletcher fortæller, at han aldrig har set noget lignende i forhold til klubbens fans.

Det var noget af en overraskelse, da det på transfervinduets sidste dag i februar kom frem, Steven Fletcher tog til Marseille på et låneophold sæsonen ud. Skotten blev af Herald Scotland spurgt, hvordan det var at være i den sydfranske klub. Fletcher, der lige nu er med det skotske landshold, der i landsholdspausen møder Tjekkiet og det ganske danske land.

- Jeg indså aldrig, hvor stor en klub det var, indtil jeg kom derover. Man hører om det, men du ved ikke rigtigt, hvor fanatisk deres støtte er. Min første kamp var mod PSG, og jeg har aldrig set noget som det i nogle af de andre derby-kampe, jeg har spillet i. Klubberne er så langt væk fra hinanden, men det er stadig den største kamp. Vores bus blev rystet før kampen, og jeg tænkte for mig selv "hvad foregår der?".

Steven Fletcher har spillet ni kampe for OM, siden han kom til klubben den 1. februar. Det har resulteret i to mål og en enkelt assist fra skotten. Det er blevet til seks kampe, hvor han er startet inde.

SENESTE NYT...
OP | NED