• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Oliver Okstrøm

Fransk uro udsætter PSG's topkamp

Det franske politi har besluttet at udsætte PSG's kamp mod Montpellier i weekenden, ligesom kampen mellem Lyon og Toulouse får samme behandling.

Af Oliver Okstrøm

I de seneste uger har der været voldsomme scener i den franske hovedstad, Paris, som følge af prisstigninger på benzin, som særligt vil komme til at ramme de personer, der bor udenfor byen.

Den store uro i gaderne får nu også konsekvenser for den franske liga, hvor både topkampen mellem PSG og Montpellier samt opgøret mellem Lyon og Toulouse nu vil blive udsat til et anden dag. Det har det franske politi besluttet.

Indtil videre er der ikke fundet en anden dag til de to kampe, men PSG-ledelsen har udtalt, at man vil melde den nye dato ud i god tid. Det skriver BBC. De kan desuden også melde, at PSG-træner Thomas Tuchel tager beslutningen med ro.

- Vi accepterer udsættelsen, men vi er nødt til at finde ud af, hvordan vi holder os i gang forud for vores kamp i Beograd. Sikkerhed er dog det absolut vigtigste, lyder det fra PSG-træneren.

I Lyon har deres ejer, Jean-Michel Aulas peget på, at det måske kan være en fordel, hvis man dropper alle kampene, så det er lige for alle. Derudover slår han også fast, at det har stor betydning for de hold, der spiller i europæisk fodbold, at der er sammenhæng i deres kalender.

I den seneste tid er 'gilets jaunes' - de gule vestes - protester vokset til at være en mere generel vrede mod regeringen, og der er planlagt nye i den kommende weekend.

Superliga

Mere Superliga

Fokus