• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Johan Haarløv

Franske medier hylder Simon Kjær

Franske medier hylder Simon Kjær
Illustration

Simon Kjær er kommet på efterårets hold i Ligue 1 hos hele fem store medier i Frankrig. 

Af Johan Haarløv

Simon Kjær har haft en stor andel i, at franske Lille blot har lukket otte mål ind i 19 kampe i Ligue 1. Og det bliver han nu hyldet for. 

Den danske landsholdsspiller, der skiftede til Lille i sommer efter et mislykket ophold i tyske Wolfsburg, er ifølge Ekstra Bladet kommet på efterårets hold hos fem af Frankrigs største fodboldmedier - heriblandt Canal+, L'Equipe og Maxifoot. 

- Det er et stort skulderklap, at de franske medier bedømmer mig så flot i mit første halve år i Lille. Det er mange kampe at holde et stabilt højt niveau i, og det er jeg utroligt glad for, at jeg har gjort. Men det viser også, at jeg spiller på et hold, der virkelig fungerer godt, siger Simon Kjær til Ekstra Bladet.

Hele 14 gange er Lille gået fra banen i denne sæson uden at indkassere mål, og det er bedre end noget andet hold i Europa. 

Og den solide defensiv har ført holdet op på en fornem tredjeplads i Ligue 1, hvor de kun ligger bag storsatsende Paris Saint-Germain og Monaco. PSG fører tabellen med 44 point, mens Monaco har 41 af slagsen - et enkelt mere end Simon Kjærs Lille. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.